1. A Szaturnusz űrhajói

 

Hogy megérthessük azt a drámai változást, ami most a Napunkkal történik, és különösen a csillagunk körül megfigyelhető rendkívül erős földönkívüli űrhajó-aktivitást, ahhoz először is a Szaturnusz klasszikus „gyűrűkészítő” űrhajóit kell alaposabban szemügyre vennünk, mivel őket már 1981-ben a Voyager-szondák is észlelték, de természetesen ezeket az egyértelmű bizonyítékokat a hivatalos hazugság-tudomány vagy letagadta, vagy nevetségesen félremagyarázta.

Ebben a videóban :

https://www.youtube.com/watch?v=ibT4SFNcGcY 

0m 40s-tól - 1m 02s-ig

jól láthatók azok a hosszú, pálcikaalakú űrhajók, melyek éppen a Szaturnusznak egy bizonyos gyűrűjét készítik!

Sőt, ezzel rögtön értelemet is nyer, hogy miért olyan hihetetlenül hosszúak ( 50.000 km, 25.000 km, 12.000 km stb. ) ezek! Mivel pont olyan hosszúak az űrhajók, mint azoknak a gyűrűknek a szélessége, amiket éppen készítenek!

Maga a videó Dr. Norman R. Bergrun ’Ringmakers of Saturn’ ( Szaturnusz gyűrűkészítői ) c. leleplező könyve alapján készült. És gondoljunk csak bele, hogy mennyi ideje hazudoznak nekünk, hiszen Dr. Bergrun könyve már 1986-ban megjelent és az 1981-es Voyager-szondák felvételeinek képelemzéseit tartalmazza.

A legfontosabb felismerés pedig a képek elemzése alapján az, hogy nyilvánvalóan a Szaturnusz gyűrűi ( is ) mesterséges képződmények – ahogy a legtöbb a hold is a Naprendszerünkben! - , melyeket szinte naponta karban kell tartani, hogy égi mechanikának fittyet hányó mozgásukat fenntartsák!

( Egyébként ebből a mozgás-anomáliából a hivatalos hazugság-tudomány már rég észrevette, hogy a gyűrűk mesterséges eredetűek, de természetesen erről hivatalosan még a mai napig hallgatnak – és nézzek csak meg, hogy még ma is milyen hazugságokkal tömik az egyetemen az ifjú csillagász-jelöltek fejét! )

Ugyanakkor az újabb Cassini-szonda felvételein is állandóan feltűnnek a pálcikák, pl. :

 

 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035391.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035396.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035360.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084958.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084959.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084960.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084963.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084966.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084967.jpg 

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084968.jpg 

 

Ehhez kapcsolódik még az is, hogy kilencvenes években a kontakta-szövegek alapján feltárult számunka, hogy mi a valódi spirituális szerepük a Szaturnusz gyűrűinek.

Idézet Virginia Essene - Orpheus Phylos 'Mihány Arkangyal útmutatása az új évezredre' c. könyv 123 - 124. oldaláról :

 

"A Szaturnusz globális kommunikátorai

 

A szaturnusziakat leginkább globális kommunikátorokként ismerik, mert bolygójuk körgyűrűi gyönyörű, harmonikus, Univerzum-szerte hallható hangokat és harmóniákat bocsátanak ki magukból. Számtalan más rendszerhez kapcsolódnak. Ezek a szaturnuszi körgyűrűk, amelyeket már fel is fedeztetek az Űrben, igazából tűzkristály-csoportok, amelyek bonyolult szimmetrikus árnyalatokat kibocsátó, gömbölyű körgyűrűben elhelyezkedő spirálcsövekkel fonódnak össze. Magán a bolygón belül hatalmas részek vannak, melyek oszlopsorokat, vagyis kristálypilléreket tartalmaznak, valamint 15-től 90 fokig nyíló csapágyötvözeteket. Az oszloppilléreket a globális kommunikátorok telepatikus ereje aktiválja a Ken-Levónak nevezett energia lüktetésének felhasználása mellett. A globális kommunikátoroknak időrendben telepatikus úton aktiválniuk kell a megfelelő matematikai formulákat, hogy létrejöhessen a kommunikáció bármely már bolygóval vagy rendszerrel.

Amikor az oszlopok működésbe lépnek, akkor olyan rezgési mintát hoznak létre, amely a Szaturnusz körgyűrűjét hangok kibocsátására készteti. Az oszlopokat, illetve pilléreket be lehet programozni arra, hogy információkat adjanak le, illetve fogadjanak, és rácsvonal-utazó útként is használatosak. A Szaturnusz lakói arra is képesek, hogy információs hologramokat bocsássanak ki, amelyek kapcsolatba léptetik őket a magas vezetőkkel, és hírekkel szolgálnak, hasonlóan ahhoz, ahogy a ti műholdjaitok, tévéitek és radió-adóvevőitek működnek.

A Szaturnuszon ülésezik a Fenséges tanács, és innen ellenőriznek az Univerzumban minden csillagszövetséget. A Szaturnuszt úgy is ismerik, mint a kommunikáció áramlásának központi állomását, és sok más intelligens lény is él rajta. A Szaturnusz legtöbb lakója a kommunikáció területén szolgál, valamint az Űr rácsmezőinek és az Űr útjainak ellenőrzésében. Az emberiség számára különösen hasznos, hogy a szaturnusziak sokaknak közületek, és más rendszerek lakóinak is, telepatikusan üzennek, méghozzá az úgynevezett digitális pontnyelven. Ez a rendszer olyan impulzusokat ad le, amelyeket a belső fül magas rezgési szintjükön az SOS-frekvenciához hasonló hangsorként meghall. Az ilyen telepatikus kommunikáció során olyan információhoz juttok, amelyet vagy rögtön az átadás pillanatában megértetek, vagy pedig egy későbbi, megfelelő időpontban tör felszínre. Most nem a fülzúgás állapotáról beszélek. A Szaturnusz lakói fontos szerepet töltenek be fejlődési folyamatok ellenőrzésében, és feszült figyelemmel kísérik, hogy hogyan alakul a Föld és lakóinak a sorsa."

 

2. Űrhajók a Nap körül

 

A következő videó jól bemutatja, hogy ezek az óriási űrhajók jelennek meg a Napunk körül is :

https://www.youtube.com/watch?v=RqBKcC24jys

És külön szerencsének lehet nevezni, hogy a videón beszélő férfi ezekkel az űrhajókkal kontakta-kapcsolatban van, azaz első kézből tud információt kapni ezen űrhajók Nap körüli szerepével kapcsolatban.

Mert bár régen tudjuk, hogy az elég szembe tűnő Nap körüli földönkívüli jelenlét oka a Naprendszerben végbe menő dimenzionális változások szabályozása, de erről még kevés hiteles spirituális magyarázat látott napvilágot, különösen videó formájában - legfeljebb csak annyi, hogy számtalan videó mutatja már a megdöbbentő földönkívüli flotta-jelenlét tényét, minden valós magyarázat nélkül.

Ugyanakkor azt még hozzá kell tenni, hogy ebben a videóban is összekeverednek a pozitív és negatív földönkívüliek, mivel itt is mindig bevillannak a negatívak képei.

De meg kell értenünk :

Teljesen kizárt dolog, hogy egy negatív földönkívüliek által irányított űreszköz pozitív változásokat tudjon végrehajtani Naprendszerünk rezgésállapotában - ez csak a pozitívak sajátja, éppen ezért a Nap körül is csak pozitív civilizációk anyahajói találhatók, melyek összehangolva dolgoznak, először a Nap, majd sorban minden bolygó dimenzió-átmenetéért.

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...